Σαλάτες
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
- 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κ.σ. άνηθο
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- αλάτι - πιπέρι
ΣΑΛΤΣΑ
- ελαιόλαδο
- ξίδι
Τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε αλατισμένο νερό να βράσουν, μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε.
Αφήστε τα να κρυώσουν και μετά βάλτε τα σ’ένα μπολ.
Ψιλοκόβετε τα αρωματικά και τα προσθέτετε στα φασόλια.
Ρίξτε το ελαιόλαδο με το ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Προσθέστε τον άνηθο ψιλοκομμένο.
Βάλτε τη σαλάτα για λίγο στο ψυγείο και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου