Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΑΣΚΟΡΔΟΥΛΑΚΟΙ!

ΥΛΙΚΑ
  • 1 κιλό βολβούς
  • ξίδι
  • ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τους βολβούς αφαιρώντας μόνο το εξωτερικό περίβλημα, όπως τα κρεμμύδια.
Τους βάζετε σε μία λεκάνη με νερό για 10-12 ώρες,
αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές για να φύγει η πικράδα τους.
Στη συνέχεια τους βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (όχι πολύ - να μη λιώσουν).
Τους σουρώνετε, τους αφήνετε να κρυώσουν.
βάζετε σε βάζα αποστειρωμένα με ξίδι και λίγο ελαιόλαδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου