ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τους βολβούς αφαιρώντας μόνο το εξωτερικό περίβλημα, όπως τα κρεμμύδια.
Τους βάζετε σε μία λεκάνη με νερό για 10-12 ώρες,
αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές για να φύγει η πικράδα τους.
Στη συνέχεια τους βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (όχι πολύ - να μη λιώσουν).
Τους σουρώνετε, τους αφήνετε να κρυώσουν.
βάζετε σε βάζα αποστειρωμένα με ξίδι και λίγο ελαιόλαδο.
- 1 κιλό βολβούς
- ξίδι
- ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τους βολβούς αφαιρώντας μόνο το εξωτερικό περίβλημα, όπως τα κρεμμύδια.
Τους βάζετε σε μία λεκάνη με νερό για 10-12 ώρες,
αλλάζοντας το νερό 2-3 φορές για να φύγει η πικράδα τους.
Στη συνέχεια τους βράζετε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν (όχι πολύ - να μη λιώσουν).
Τους σουρώνετε, τους αφήνετε να κρυώσουν.
βάζετε σε βάζα αποστειρωμένα με ξίδι και λίγο ελαιόλαδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου