Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

Making handamade baklava crust coc.gr

Δια της αρετής λαμπρύνεται ο οίκος» γράφει η επιγραφή του ενετικού
Αρχοντικού στα στενοσόκακα του Ρεθύμνου όπου ο μερακλής Γιώργος
Χατζηπαράσχος (85 κοντά χρονών) με την κυρά του σκαρώνουν εδώ και
δεκαετίες, χειροποίητο φύλλο, κανταίφια και μπακλαβάδες με άκρως
παραδοσιακό τρόπο. Το άνοιγμα του φύλλου αποτελεί μια εξαιρετικά
εντυπωσιακή ιεροτελεστεία - σωστό αξιοθέατο! Ας πάμε μια βόλτα στο
εργαστήριο του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου